***

Є такі люди, яких хочеться копіювати,
 як це смішно не було б.
 Андруховичі і Жадани у футбол грають,
 а мені б хоч влучно забити
 свій перший літературний гол.
 Рахунок ще не на мою користь,
 але я вірю, я впевнено вистою.
 Вдача буде грати за мою сторону
 і ми переможемо у цьому бою.
 11.12.11


Рецензии