У життя iстина одна

Ділили істину держави,
В житті одну на два світи.      
Війну на крилах ніс диявол,
А мир Господь благословив.

Життя  вмирало  в муках тернів,
Земля дробилась на куски.   
Біс  22–го,  у  червні,
Підняв  німецькі літаки. 

В рік 41-й  сили  грізні,
Смерть несли з неба  і землі…
Вода горіла і залізо...
Та жила істина  в  імлі.

У ній вона земна, Господня,
Узяла верх в добрі над злом.
Радів весь світ від Перемоги,
Вороже скинули ярмо!
 
Упав Берлін по Божій волі
І від війни злох сатана.
То ж в небі знову сяють зорі,
Мир світу - істина одна.


Рецензии