Болю в грудях вже затiсно

Навшпиньки я заходжу у кімнату,
Де ти, моя матусенько, лежиш.
Не знаю, чи зумію ще підняти...
А ти вдаєш, що міцно-міцно спиш.

Моєму болю в грудях вже затісно,
Він пророста крізь мене, мов лоза.
Тривожить душу про матусю пісня,
Де тільки  клопіт і гірка сльоза.


Рецензии