Не мовчи

Бракуе волi, витримки бракуе,
Нема вже сил i майже мрiй нема,
В жалю душа, роздягнена, сумуе,
Безмежний свiт, але вона- Сама.

Чому не так, чому усе не так ?
Коли ми поруч, навить свiт палае,
Але межою нас роздiле мрак,
Той що безмежний простiр не долае.

Як наши губи,  в тишi у ночi,
Бажають зустричи, питають-Де Ти де?
Заплющi очi, тiльки не мовчи...
Я все роблю i час наш вже iде !


Рецензии
Обожаю стихи на украинском языке! у них есть какой-то свой особый шарм. Очень понравился!

Екатерина Сикилинда   27.12.2011 21:27     Заявить о нарушении