Приди да наруш Имя,

Что Яд ПалюБиля Ж.
Бо я Жь от вейЛийКи Сь.
Прам ЕК ПукТин нидэ вж.

А тыпэр ТовКачысы Ш
Мы дамо сала слышКу вш
С ПАМыт ПАМмымДорКам.
Каб знала Зь узь ДокТара, Х!

; Колы ты ны хочыш колоты дрова,

То хоть ны ламай йих в сыбэ гондэ вдома.
Бо выйдэ з дытэй но одна ерунда,
Ну, типа ек ныпробиваемый чобот.

Я був тут ныдавно, касет  провирав.
И, шо, будыш быты мынэ вжэ за гэтэ?
Бо мы ж ны убийцу готовым с сынка,
Ек штуглый даемо, выходячы с сэбэ.

Ну, й вот, хай тут дывыця всекых зараз.
А дидовы трэ ваш кровавы побойищ?
Жыритэ уж самы такы крышана,
А мы шося добрэ посийим, мо, гондэ.

Бо ж вэльмы цикаво тут мни на НАЖАх
З усимы прымудры знахаркы и й штунды.
Да нет, мы спакоен фсехда с цукерман.
Бо нас ужэ былы усекы байстручкы.

И в билыньк халатах, и синеньк хласа,
И навыть бараны со псамы и й палкы.
В наручниках влад даж диржали дидка.
Бо мы ж посягалы на власць, панымаеш!

И вот нас ВБИВали вжэ в ему чы раз.
А мы екось тышком да нышком всэ гондэ.
Бо бачылы мы ны такых смырдюхайл.
И навыть гучылы йих буты твырозымы.

АБИ не рабили тут шкоды сабак.
Дывитэся хоть на страшылищав чорных!
И слушайци песни ванючых кабан.
А потым, ну, што – кабанера дзич в морду?

Эх-эх! Як мы ж добра вучыли Писань!
Рамнями сцягайма дзицятак, раз гаврык?
А «будзьце, як дзеци» Хрыстос ци ш Казали.
Не дзеци жэ Бога Жывога узрат!

Да нет, расцерзаць нада фсякага Гада,
Каторы, вот видзиш, в мой ящик залез.
И й щэ павучаець мамуль маладая,
Як треба махнёрки маим тут цукерк!

Ну-да, мы ш ля вас тольки тут сачыняйим.
У в нас большэ ж нет а ни яких дзяцей.
Увы, мы нат фсемы калхоз Прытсядациль.
Бо мы фсё ж писацели нейкия сдесь.

Бо РАНа КИЯНе харонят тут бацьку
Якога-та Эдзика дажэ бы ек.
Бо мы щэ як быттам не так крываславны,
Шо жром фсяку падаль с салон агурец.

Мы ели кахда-та кровавыйи ейця.
Даволи. Хапила. Пара наканец
Задумацца, как жа пражыць пры китайцы,
Каторы лиш драцца падвучват кащей.

Мы сёння паддали улад с Прыт-Сядацель
Каким-та тут натта завумн пацукам.
Ну, прама в свинарниках роднага Янав.
Аж падали зо смыху чэрци пад лавк!

И гэта ля нам наибольша награда.
Бо пра кажну пцичку мы песняй удар.
Ну, й прам рагатала щаслива наставниц.
Сказали бо рапт: а пра классную наш!?

Паэтаму вы уш прасьцице нас, Танки.
З Максимам тут Горким, иль даж Пулемёт.
Бо мы так СА всеми «врага» хулиганим.
Ну, вы хоць пакушайце гдзе-т тут наш мёд.

Ув вас тут такия фдрух буквач выскакфат.
И й мы уш не смотрым на граматнасць даж.
Хиба хрень ци редзьки, як мовят, прам слаща.
Галовнае – мыслю влавила каб шпань.
Иль слишкам заслишкам занатта ля мамць?

...но колысо главнэ, а ны господар!




 
 


Рецензии