Мы сейчас вам щэ й ПиСню про й снА Ж!

Ну, шо вам зрабиць, кап пазнали Казла.
Да вот зарас вмажу такую пьёсэнку,
Шо ажны зачэшыця в батычка зад.
Бо гэта ж без матав атличная Рэдзька!

Хадзили Саплюни да некай Слюны.
И раптам пачули такую затычку,
Шо прама и й косфенна стали, як Тыкв.
И, ну, га-га-га, весялицца с той дрысляй!

Бо, ну, не даходзит фся бруквина ваш
Ни ф якае горла, ни в хвост, а ни в грыву.
Ведзь лепей сматлець, мульци-пульци ля Машк.
Да драць за вушша уфсим хорам Максимку.

Не нада ш старацца ниякай шпана,
Каб вышэл не Осла чудзесный парнишка.
Да, ну их у в баню, маих саранча!
Я лутшай пайду пакатацц на машинках!

Бо гэта ш так модна, кали ты адна.
А муж зарабляе дзесь грошыки дзивна.
Лепима ж из мухи агромней слана!
И й верши дзядули тапчи у ф карзина!

От гэтаку Рэпку сажайим Мы с Васьк.
Якымся прыдурком иль даж психапатам.
Бо шо шэ робыты тут гондэ у в вас.
Оно подражнытыся з вэльмы свята прам.

Бо ж, ну, у ф БАЛИю аж лизымо паньств.
И прамо зламалы вси рэбра засранцам.
Ну, шэ погучитэ как-боксин-кам драк.
Побачым, шо влизэ за семичко в ранцы!

Мы ш гондэ но так, тилькы дражным собак.
А ны просвищаем ныек голодранцав.
То хоть прыйизжай у ф Дыржын чы в Гар-Бах,
То, можэ, й шэ хтось бильш ны будэ горбацкым.

Вот эта так в нас БОБИН МАТ!
С РАница, Р, прахСрохЧихНах фарш!
А ХИШниКав бачыМох ф САЖ?
ТАМАТ вам П пат сайт!


 


Рецензии