Мы тут СоБи почухав

Ужэ й ий на й пойСциль.
Да вот злойМАЙлясь шкурКа Ш.
И я й йийи дойивш.

УвЧора ДУМА Й гнуЛа Й
ШоСь гэтакэ во й мни Ж.
А я-то от ПрыдуйРок.
Ну, загсПрохСтах йий вир-К. Да й вот ИДУ Ж СоБи до й нейКих ДэйНейКив.

Бо шо...ныц шкреБат мыш
Ны в голови, ны й, хы,
Аво, блин, на й пойКить.

Но я Ж НАШУ й ИньБир Ж...
Каб капНуЦих на й Крыск,
Ша ва у Мне Ль СИКдзикЦь.
ШАНУйтэ Ж НАШУ жиСьць. А то я вш дам вамп сцих!

Иль не й СкахЗахЛих МУДИ
Вам пра, Х, фтайРуйЮг жыТК?
Иш, ВИШ, ниц ШИВ ув Ниньдзь!

Ну, шо Ш. Фсим ДойБрыль ВэйЧир!
Ах, ЧирРок пойСыйДинк!..

Оцэ ОбЛожКах друГА Й
ИСь СБорНычКа ль Васыль.

ЛайБурСьК ЛымынТари
Булы у саранчы Ж.


Рецензии
...Почухав Вася промиж ног,
Так трошкы яйцям допомог...

Александр Купидон   27.12.2011 06:00     Заявить о нарушении