Чого нас знову тягне у село?

Чого нас знову тягне у село?
Що нас єднає з ним іще живих?
Полотна  білі  хатинок старих,
Що їх давно снігами замело.

Ще вікна тьмяно дивляться у світ,
Портрети давніх предків на стіні.
Бабусин лик у темному вікні,
І руки захололі, наче лід.

За хатою  старий вишневий сад,
Старечі руки тягне у вікно.
О, Господи, це так було давно!..
Жаль, що дороги вже нема назад...


Рецензии