Я ОсеньНяя ДайРийЯхф!

А ты гоныш мняф плахТиЯхв.
Так чо там ты встРуГАЙныль нам П?
А! так стакан?
Зарэ я, блин, подДам Ш!

И вот ЗА ТАЗ дерЖарНирЯр
Мне цыльЛиньДрыгКав фКакПальЛих.
Ах, вы Ш нашыя барышни!
Я Ш тут ваш каваЛерв.

Ах, МАЯ вы судаРыня!
Так, мы, рыньСяк сце й сякНукТык
Та на ГлавНагайк БахТюшКу Ш?
Окин гавс! Сала з гын!

ОпШым, добжэ й отТАЯф я сь
Кала, в общыйм, хвайн сфынк.

СКОТОфайнСикЯк пышэ Ж сцикХыр.


Рецензии