СоКу й с КАГор, в общем-та, Ж

ПЕГая Лошадзь вам врижэ счас ПравДочКый.
СинКа наШахСтахЕх ф шахТ.
Колы й КоледНыкы
Прам гаж зныкаЮць аж
Да, вав, па й сёйЛях бисьЯхт.

Пробная версия
Ексь ПрылоЖениЯ
ГонДычкы есця у нас.
А шо робытыМыш,
Колы Коледы же да й во й шыКарНый ЧырПак Ш
СоКу й с КАГор, в общем-та, Ж.

Сала бы слыШычКу Сь
ХочыцьЦя й дидДочКу Б,
Колы й слайдБый вжэ Б МАЙстак
Ризаты правДочКу Ш САЙмым нам лайСкойВыйМ
О гонДыво дывочКамНь.

Шо Ж то ОРКейСтрыКы
Да загсЛыйВайЮтьСяк…
Ах, ЕК гойРайЗд я Ж до й Таньк!
Од Жэ Ж одЗвальЛягСяг Доця да й ВайСичКы Ш
Ий наШэ, Х, ДАО прырВальСь…

Тры БашМачКы й ТоБи Ж
ПийДуць по й синНыКах.
Да каб кахХатц хоць с Кацяр. А! Так Мыш знОМ вйиж Кота Б?..

Мы позаБайВыйЛысь
КРОШычКы й с паннаМы вш.
Дэ Ш коб да каб КАБзара й
ЕКсяк поЧаты ПоЧайЕвСку П… ЛазарНиц. Чы-то там ЕК бык ЛавРак.

От Е КорМлю жек КОРОё шыкХарНыё
Всих МолоЖый типа квак Ш.
Да ВОЕДино жес где цебе складыВаць
ВОДЕсаф ракСам с КазЛань.

Вот мы спыВаЕмо Ш раЗом з МОЗгарНымы
Да, О, АсаДава й с СашК.
Шо Ж так лобарНыйи
Вы, эй, там лабары,
Шо ны до й Лирав с  Хрыст Сам вж?

Мы Ш от, ты Ш баЧытэ,
ХвайНов чыйТайЕхМох
ВикТора й  прам  ЛаСцюКа Ш. От дэ Е хвайНах но вш КАШК.

КрыЗис гумАнНогСций,
Бачтэ, во Ш, какЖуть вам.
ДохТорг нахФукГый осРАНьськ.
Ну, Ж дыкТыкТифЧыкХав щэ-нь бильСь  навВалЛымог.
Шоб щоб на могЛыцы й в ГАЙ Сь.

Граний нымае же й а ны й на й сайТыкХах.
Е ано ЁхГан ТранВай К.
ГРАНИ выпыСують,
ЕК пак суй вакТучКу П
Та О в дырКач пси й хайЛапк.

Ну, то ВыЧэйРайТэ вж,
Та с СинКом хвайНыньКый М.
МишКы Ш вытэ сивоЛап!.. ДобРого, ЩодРоГовн вэйЧора, мамМоцьКы Зь!
А Мы пойИХгав к КызЛар К.

ЗЫК ЕК наоТМАш ТокМакШ? Да. Тута МАЗда й ий Яв Ш.
Тая О сама бляШанк…
Шо, хы, задРакЛак  хвуСтах.
Бо Зь нахПлюгВахТых на й Сцяг.

Е у нас Та КоляДа й,
Шо й в Дидка МАЙзайк.
Да, вот, ий мазТэ хоць  страВВ хренОМ та красн.
Нам пакак неЧа й СКАхЗагсЦь.

Мыш у СолОМы Ш шурхШаль?
Чы но ухЖах йив ХЛЕБ Ань?
Вот БЕШанКольВийЧ ий збац
ГарНю ПьётСэнКук лях самк… Ляхэн цуЗамМэнТ в макГаз?
В Рылович с Пань К.

Во шумыть гай ух Шум с Рак
Дэсь вав ЯноВы й ф ПынХась К!
Хлиба Ж ныма даж в сыЛах.
Ны то шо спаты лякГАЙ вж.
Дэ Ж тыйи лавКы, га, срань? ЧыйРыйзь ныдильКу к КальЛядк!
МэрзНытэ Ш шпрэнЖый, фомА,
Кала загсТагФый Бис Сашк!


Рецензии