загрались

 ми так загрались в це "твоє-моє",
 що поділили наче все довкола.
 не вірю: "якщо любить, то не вб'є" -
 не відчуваю у собі живого.

 я так стомилась. тисни вже на стоп!
 і відімкни від спільної мережі...
 в тобі натхнення затхлого ковток
 залишивсь. а я хочу свіже!

 я хочу іншу осінь, зиму і весну.
 інакшу. ще теплішу, ніж у вас.
 і зрозуміла: з ранку і до сну
 хочу, щоб гріло лиш кохання, а не газ.

 23.12.2011


Рецензии