Так шо бувай, пацанва!

В мире есть много того,
Што мне ужасна цикава.
Но разве всё перечтёшь?
Да и, к тому ж, коль разява.

И патаму уж прасьциць,
Гуру ПараситТарЛогик –
Мы как-нибудь з дед Василь,
Мабыць, без вас абайдзёмси.

Ибо, кахда у адвайт
Мы ужо не прэбываем,
То, ну, зачэм пиць щэ чай
С некими учэникамы?

Ибо я слишком щэ дик,
Кабы фдрух стаць щэ й ИнДИГо.
Разве я, бы не дасциг
Некоего цип Учитель?

Вот Он ведь: слева Возник,
Сверху над эцими Строки!
Или я прамо тут псих,
Как неки Левы гаворат?

СИК Налывае ля мни
Во навыть в гэтым Куплеты.
И я во шэ но з Йим йив
Грэцькую кашку даж ек бы.

Или ВИ Грэки таки,
Шо Турка прам нихт понимаць?
Ну, то читайте ж Сцихи
Ф сетках цип Лока у ф жидкасьць!

Ах, я раздзелсь на-ГИШ-ом!
Ах, у берозак лежал мы!
И аживил Мняв ОМОН?
Ну, так вот фигу вам натэ!

Да, ну, ны ФАЙНый я, как ж.
Да й говору абы шо тут.
Ну, вэльмы мало страдав
От всекых гур-нашолопкув.

Так шо бувай, пацанва!
Гондэ цанавы нымае.
А но одын хтося Пан.
Ну, і якась Пані Авэ.

Мы тут ужэ ек-ныбудь
З ГАН розбырэмось, Нептун дэ:
Чы Він за Сонцэ Задувсь,
Чы в мынэ тут Чыкындае.

Ну, россмышылы зусім:
Трыцыть мільярдув вселенных
Хтось нашчытав тут ля мні.
А паліць мій знае мэнш йіх.

Вот я тут стукнув дэсь шось –
І натэ во ліцьвін буквы.
А на мынэ льлецьця Дошч.
Тіпа жэ во гэтый Бруквы!

То мні, мо, трэба ХАВ-аць
Фсё эта Божа Багацтва
І АТ Каво-та вцякаць?
Ціпа жэ с горкі як лужыц.

Ай! Хто-та ж рыфму прам сФІЦ!
Вот эта в том-та й Загадка!
С чым жа я Мёду Папів,
Як, ну, да с грэчаска кашка!

Што – мёд балшой і папішч?
Ну, тут чытай, як хаціцца.
Проста мы грушы сваріл
Прама з якімсьці дырвіньнем.

Гэтак мынэ й Нагучыв
Той, Хто зовэцьця Гучітіль.
І Він всё врэмья Гучіт,
Ну, Калакольчык нібыта.

Дажэ, калі беларКал
Я беру прама рукамі
І у в вядрышча – ага!
Каб вас уфсех к чортав мацер!

Ілі нічога й няма
Прама в маім патсазнаньні?
Ну, Я ж не был зафсіхда
І Апсалюту не равны.
Да, вот така Клыш Нога!


Рецензии