лiдер

Ти знов прокидалась,
близько шостої ранку,
наскороруч одягалась,
і взувалась на ґанку
те що встигало попасти,
за хвилину до рота,
слугувало сніданком,
вже відчиняєш ворота,
за мить не помітиш,
образ за високим парканом,
кудись спішиш собі в справах,
щоб завжди буть бездоганной.
Пам'ятаєш випадки,
у підлітковому віці,
коли бажання розваги,
завершалось в поліції,
але трималась впевнено й гідно
як на тілі товстий світер
усе вказувало на тебе,
що ти з-поміж друзів лідер,
сунули палки в колеса,
тобі під ноги сипали скло,
але попри все - не зламалась,
і сонце завжди,
світило,
прямо тобі у вікно.


Рецензии
эм эм эм эм
я тебя - сьемммм)))

Москва Красная   29.12.2011 21:49     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.