Як художник

Як художник, малюю картини,
Замість фарб в мене тільки слова.
І сумні, і щасливі хвилини
- Все життя полотно покрива.

Я блакитним пишу про свободу,
Бо свобода - то й є небеса,
До котрих, подолавши негоду,
Повертається ясність, краса.

Помаранчеве - то моє щастя
І воно наче сонце палає,
Лиш воно, подолавши ненастя
Всіх на справи нові надихає.

Я натхнення опишу зеленим,
Бо його уявляю весною,
Що щорічно із маршем священним
Безліч муз заклика за собою.

Я про себе червоним напишу,
Бо ж вогонь, що в душі запалав,
В одночасся розвіяв ту тишу,
Він боротись мені наказав!

Про майбутнє розкажу я білим,
Як й про те, що з роками змело,
І погоджуся навіть із сірим
- Тільки б чорного там не було.

2011


Рецензии
Вы замечательный Мастер-Художник поэтического слова.
С уважением Елена.

Елена Бартенева Гридчина   18.04.2017 16:45     Заявить о нарушении