Унiкальнiсть

Нам кажуть: "Кожен з вас є унікальним!",
Навчають відрізнятись від усіх,
Та в мене вельми дивні ці повчання
Й понині викликають тільки сміх.

І наша зовнішність, і деякі повадки
- Усе це, безумовно, нас різнить,
Але ж погодьтесь, є такі випадки,
Коли нас дуже складно відлічить.

Усі ми діти свого покоління,
Прогрес усі несемо однаково
І маємо подібне ми коріння,
Козацький дух отримуєм спадково.

Усі ми помиляємось, авжеж,
Але все це й навчає нас життя;
Буваєм часто й грубими, та все ж
Ще не згубили світлі почуття.

Навчились вже багато що робити,
Та на одне поки що ми не здібні:
Дистанцію хоч трохи скоротити
І зрозуміть, наскільки ж ми подібні.

2011


Рецензии