Рожевi пелюстки

У полі квітка розквіта,
Співа про дні травневі.
Вона росте тут довгії літа
І має пелюстки рожеві.

Рожевий колір  - то її душа,
Така прозора ще і чиста.
Природі її долю виріша
Й дарує сонце їй з роси намисто.

І ніби янгол на землі
Ця квіточка усе живе дивує,
Як ясне сонце на весні
З одного погляду усіх чарує.

Чиясь душа та квітка неземна,
Колись її серденько тихо билось.
Душа сердешна, чиста, чарівна
Рожевенькою квіткою вродилась.

2005


Рецензии