Ввечерi

Ввечері дивилась з гірки,
А на небі зірки й зірки.
Довго-довго придивлялась
І вже потім здогадалась:
Місяць - човник золотий,
Не звичайний, чарівний.
Синь небесна - річка синя,
На ній з зірок павутиння.
Зірки - рибки золоті,
З них сузір'я все не ті!
Тут ведмідь, там ведмежа -
Хоч би була їм межа.
Бо вони і тут, і там,
Йдуть к небесним воротам...

2003


Рецензии