До ровесникiв

Немає на світі людей безталанних!
Немає уже перешкод нездоланних!
Повір, що ти сильний, повір, що ти здібний,
Повір, що комусь на землі ти потрібний!

У скруті повір, що буде щось краще.
І не втрачай надії нізащо.
Бо, якщо кожен у себе повірить,
То сили ніяк його вже не змінять.

Тож віра у себе - це риса найкраща,
Її не втрачай ти ніколи й нізащо!..

2007


Рецензии