СейЧас Мы Ш загсЦей узь ПрыньдьЦесьК

Цяво-та цюкДзейСнаЕв праМаг!
Бо от пальцОМ бЕць
ЯкыйСь ГохЛохДракНец...
З БолВанОМ Ж.

А дэ Ж то ойЗЯБ ЗЯБлик взе БР?
Да вот...кала...хы, нийВерМАЙга Ж.
БыйРэйМо Ш бугТэльк
Та  й вдунь сьцясь ось с вамПы Ш.

А шо Ж щэ й уйМийЕв, блинь, ВацКыль! -

Ну, Ж зайРэс зойБайЦим-К!

ОтпраВывся но одын Рэйс
БЯЗ ЗАДныць правСлавНых.
Да, О, до Ж МохРе Жь!
А ты, дед, режь САЙ-МАЙк. Бо нет ни друкЗей ни Ж в ИванНак.

ЗагсЛык з БОНА й СпарТом тут здес
Та до З рэксТагРАНА.
А там взэ З такХэ!..
Сцо хрен вЛийЗыкС с СанКИ Сь БайРАНки БР.

Ий дидка загсТопЦуть цытьГанКы вш!
А нашо бо Ж ТАСИ тасКаци
Якых дэ спецЯльНый цип рэйс.
Увсэ З загсМигЦайЦельно йдэ Ш:
Ныц зафТрах КольЛяды Ш.
Оно шо ШоСь ф школЦы трэ вкрахСты БР.

Так дидКовы, шо нэйМА Й мейсц?
Хэ-хэ! Ну-К, БаРАНы!
ЗайЛийЗэх сцас тольКИ З КакСцэй.
А ны ж Зюзя ГлафНы:
УхСих ПацуКоф з Горак ЯнафСК.

И от, заЛучШывШыс МАЙмэнт,
Мы й дмэмо Ш до й мамы й.
А ны но бегСекДухЕм с Ледзь...та З мейДзичКа ль ЗайКа ць.
От этТаг психОхЛах з БальЛанДыш!
Бо Ж дэ Ж з БродНиц вам бы-К тарта вЖах.

МагЛох быць ци йнайЦяй.
Кали ты жывы щэ, як ТракТар
Ий пойНыйАхт торБы ль тасьКальЕсь ля всих дазь АрцёмХак зь РИКдакЦийк


Рецензии