Найлiпша

Вона собi
Така собi чарiвна,
Що в ней усе,
Як само треба бути.
Ще б крок, ще б пак, -
Було б то забагато.
Ще б кiлька слiв -
То б зовсiм маячня.
Щось визначити -
Зовсiм неможливо.
Себе ж несе -
То краще хай не гляне.
Як би ж iй руки-ноги порубати, -
Тодi б Венера.
Краще б хай не знав.


Рецензии