Так значыць ты Косця...

- Да нет. – Што такоЕ!?
А ты хто тут гондэ? Мужык! –
Да, блин, я колХоЗник! –
Шо, тоЖэс зник с Шклова? ДАДАць-Как яхСцэ как ляк Кинь!..

Тут ОпЕРа, што ль лих…
Ци й як там, гав, ф КольЛий…
А! ракДзивка зь дзивк…ХИ-ха-хи, Ж!
Ий можняф ув кохСци Ш
ДавВацьЦик фсим мордКам загс влад васьПикТань Тань ий Сирк.

Ну, дойБрэй ль. Сцас возьМэм-К
Тут сцэ сцо тахКохЕх…
КахХань прах ЛюкБофь, згынь вашь мыш!
И рапТам увХоДзек
ТацьЦянг ПарФикНогВигЧь: А ну-к, Лир Б, да Ш Коль Ев загсЦиць!

О так от ТИКаф Ш КИТ с стРакХикТь
Пад-л назВыйСко звир
6-6-6 ИСь Нинск.

Аж ПОТ с ТОПкы й ТИК! Так вдаРыф МАЙн Тигр байРотКа ль сийВисн…
ХИ, да па масГир
Фсих гирл МуГВиРКильк
Такэё Ж О Сь Щитк . –

Ныщо так СоБи!
Так ЕК-то так ты,
Васыль, буф Ш дурНый. А зарэ ж во й Шо й Сь на йт шосьСИК… –
Ну, Ш сцым так, бы й фси вж
С БаНьФриць. –

Бо Зь Кинь сь Киць
ЗдайРофКафсь койЛысь? –
Да, гы, дэ Ж колы Ш я й вэльМы й КолысКу Сь фКуСыфш…
Да, ой, уф кальХозь «АхтЯкБрих К»

Но сцас я З ек Быць:
БесЦельНов шахТагЯкСь
В якихСци, Х, ЯтВяги Ль,
Я Письню ци гарНюх фпыхЧых
УвСИМ падЛам Ламным КалХос Трэци Каль Лик! Ий згинь фсе Б ухш ПайЛякШукХир.

ТаКа ЛиГА Й НайЦый
Во й гондэ Ж уф КломНи, Х,
Шо, О, ны Ж в БрасьЗильЛийЦыть бы фш!

В КолоМны колом мны
Но Ж тыхых молочНыц.
А в нас ув ятваг гавНюКы Сь
КольМаньДахФаць бугДукЦь, як з ДуБа Й да й клуБах ципа жэсь ць зайты ф СухХИ Зь Бир

КАНАйтэ Ж хохть зо й СМИху й, псы ль!
ЕК я й ны й той Лыс,
Шо й хвайНов
УвЙив  яхвНохЦиф Зь


Рецензии