Ти не мiй, я не твоя

Ти не мій і я, тепер,не твоя.
Нічого не вдієш, це життя!
Обійшла нас доля стороною,
Хоч і мріяли в яскраве майбуття!

З іншим я і ти ідеш з другою,
Обійнявши своє пташеня...
Як же добре нам було з тобою,
Моє ніжне та ласкаве котеня!

Я, тепер, не тая й ти не той, вже.
Все змінилося,давно ми вже чужі!
Йдуть роки, та і у тебе, може,
Тьохне серденько при зустрічі в душі!


Рецензии