Ай-яй! Вази Ж но Ж гаршКа

Эй! Друг! Ты где? – В ВарКуте!
ВарКуйМ но Ж з ГАЙлупК. –
А я, ох, тут прихВахРел
З ЛярВиска свайЕй.

Ий, хэ, й от ий зайВем Ж
К СиБе гажь ву й Менск
ВавЛодзь, ***ДошНик, БайЗэй,
Шо дэсь в ДырЖыне Ж.

Ай-яй! ВАЗИ Ж но Ж гаршКа
Туда да сюда й.
А жызнь хай АТАШла й Б
Хоць вуж нахСягДаг.

Бо Ш вот: в мяня ХАТА сфая вш!
А ф жыда гамна
Шо-т вэльМый замаляФат,
Кап ТАВарыШук  шкварк.

И тычэ! АШ да Ш ШАБАнэй
ГирКак дойЛя Ш БрыльКа вш.
Да й ГИКхай, словНов с Конэм,
Ты сам, ТараКан.

КарТин ны чорт ны бырэ.
А ек на земле
Так жыты да пахВайНей.
Ну, ек КАТяра от здес.
УфЗеф Ш СоБи пар саней
Та й ой да й ф Карпат.
А шо Ш тут от ля мне вш.
Коль ты Ёг ныгде Ж.

КАТУсюк вси Ш любЯць веСцев.
О! да й ще й ЕК!
От кныжКа  шэ одна Е Ж.
Ты но поГледь!

Ты Ш ТОКО дэсьКый ух лехс –
Ек як ТэБэ ф пэйс:
Так! Ты ля мни гокна нахСцеж?!
Ну, вш, так дам я Ж ТЕТрать!

И вот. Сныця ля мне Ш:
Пру Е до Тэсьць!
Бы хтось дав влад ПИНкэй.
И торМозь а дэ БР…

Да й хтось направо всэ жмэ!
А мне трэ Ж найЛеф П.

Ий от: бач, здыйМАЙух дывЧехт
Да на цыфРый шэСць.
Бо Ж ДИДА хтось О сь  прыжмэ
НаВыть да й грукДзей Зь.

Так! ты тут свэдра рогзФесь!
Ий цап загс камНерв!
И ты Ш фтыкЧэкш от Змей.
Ну, маткы сфайЕй, Х.

От дэ НИТИ карМэй. Шэ с тых врымыНэй!
А КОНИ вам саранЧе?
Хо! В лес да Б вув пень!

ХАОс щэ в нас в гохЛохФек.
От ф чом пыл вэсь.
Ны ОХХАй! Ны хай людэй.
НОХайнМаль, зохМАЙся! Ввэрх! А то ХОНОрекць!..

…А не, то ВАЗИ вж сопЛе поп больНикЦях жебк.
 


Рецензии