Куди спливають...

Куди  спливають прожиті роки, 
Зникаючи за обрієм далеким,
Що легко, ніби помах крил лелеки, 
Вплітають сиве  пасмо у віки ?

Куди біжить наш  швидкоплинний час –
В гарячу пору сподівань  та злетів   
Чи в холод вічних снігових заметів,
Що так лякає і... бентежить   нас?

Їх  неупинний хід  у майбуття
Тече по лабіринтах на  долонях,
Сріблястим  слідом стигнучи на скронях –
Відлунням -  і  спокус,  і каяття…










Фото - з Ін-ту. Сердечно дякую авторові!


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.