Найкращому

Мій рідний хлопчику,
Хороший мій, найкращий!
У тебе стільки ніжності й тепла!
Не залишай мене напризволяще -
Тобі ж одному щастя принесла.

Мій любий Сонцику,
Кохай мене, як вперше,
Не випускай з обіймів уночі.
Коли світанок промені розкреше
Я хочу спати в тебе на плечі.

Щоби наснились котики вербові,
Весняні квіти, вишні та айва...
А серце б"ється тихо у любові,
Бо знає всі несказані слова.


2011


Рецензии
Як гарно!
Просто надзвичайно гарно!
І щасливий же той Сонцик...

Василь Кузан   03.01.2012 17:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.