Я зодягну тебе у щастя...

Я зодягну тебе у щастя,
Чумацьким шляхом проведу.
Скажу тобі:" Живи і здраствуй!",
Як поміж зорями знайду...
І хоч  далеко моя Люба,
Та чую близько подих твій...
Живи і здраствуй, моя люба!
Живи і здраствуй сотню літ!
А твоє серденько хай гріє
І наша пісня, і слова
З тієї мови, що уміло
Полонить душу нам сповна.
Тебе зростила Україна
І силу надала її земля.
Хай завжди буде рідна й мила
Та закарпатська сторона,
Що вишиванками вкривала
Обидва береги Стрия.
Те  рідне мамине обійстя
І квітка  у її саду.
Я  зодягну тебе у щастя,
Якщо між зорями знайду...


Рецензии