Ах, маи башМачКИ Сь та шось порВальЛись!

Ува в Ворде Мни
Набери Стихи К.
Да на русКам праВильНа яхфЗыхКИ СЬ.
А то нудно жить
Гондэво ув Лидк,
Шо аж в ГАДыны Ж Год ракДыкСь.

Ах, маи башМачКИ Сь
Та шось порВальЛись!
Та твои щынКы й
А ны в горб ля мни Ж.
И воно-то так.
Да от ныц ны Васьк
А ны взев од парШыв сучКИ вш!

ШАТТА как-та ты
Да вухСтавШыс, сын!
Чы так шпарКо пир
Да во ту Лись Мыш?
Шо Ж за твар ты Ш мни
Да исном прыФис? Так хоть, хы, фисаРакТ рокБык!

Бач, вона й ны й стирк!
А ны суп варик!
А ты и ны спыш
Кала прам йийи Ж!
Ой, да кабачКы Ш
Да влюбысь ув дынь!
Ой, ай шо Ш гета мни рагПиць?!

Да, фот, флэшк ныСКИк
А ны лизь в дзирКИ Ш
Тутаво в мырыГаньСьК пынькы й.

А кабы да грыбы
Да щэ паСАлиць.
Та в савеСКА арм.
Шо тада Б Каза?
Та, навЕРна, Ш ля
Для чаво тут маць.
Кабы от бык ап бак да Б счах.

Вот ана,  Луна, да никЧэмНаЯв
Ля усих рахЖахк,
Шо О тутттттаВав.
Так чаво-то тфак
Ты туфт выкХульГафш
АжНый спЯть сапоГаф Ш с ТаъПачьКак?

НароЧита Чор да на вэрх радно
Дэ Ж узьМэ вш СаБе да кала нагэй Ш.
От и мэрз БлызНюк
Уф Васька с ИСЬпук:
Аъх, уфТрух та загсНух с ВахСюнь?

Кит и Мыш жыВуть Ш
Ув адным вухЛухт.
Навыть хлипць жуйУхць
Ух Кунюшнь.

Ну, да й во й УНУК ИКСукЧыфш кунфу й
Ва у ДОУнар ТуТ у мамуль Ж.
Хоть казакы пруть
Да на всю Бель Русь,
А ны скунс а ны взьмэ Ш журНахЛюф П.

АДХАдну Ж грайНуль
СавЕРшейНый ПукСт
Да в Садах наваТТ МойРыйУф.

Вав миноры всюд
Мы Ш но Ш грамш с Васюш.
НаВВат Марш Саи Баб аж, ху, Ж.

Да й Сатурна Ж бум падыМАЙць сфой вум вш.
Лич быч ща П Галюн
В ЖураФкук стрыльНульць.
Фси Ш СимНаъхСатКы вш
Ув мяняв в мазГу
Гондыво навыть, бачь, ху-ху!

А чаво ты, Васьк,
Да ни сходзь к ПейТрушьк?
Да й зайИдзь о тут
Да на вухГаль Кнур!
Вай, да й Фугу й Гудуд зайГрафш фсим Лукш.
ВдаЛеке ат саправтНых мушк.

Ну, а Вальц яКИ Сь гондэ граф МийЦигр?
Да одНэньКо Ш цип док рухКит.
Та палавке манас!
Та па лавКах на как
Да й ай, ах, хайРайШа й в нас Жапк!

Ню, й сьПайСип, КайРайЛёф, за ВальСКИ Зь.
Хай КизьЛярк нася влад ТаньЦягВайЦь.


Рецензии