2

You swept me away
As a blood comes grey
In closeness eyes
In bright pale of stars

You pick up your tips
Words became fists
Dumb mouth, broken glass
Winter is out, so fast

You passed me as water passes
Screaming over a head
I'm blind, get harder
Give me a hand through the day


Рецензии