Бездольна

Кульгає  хвора  ледь  жива  душа...
Куди  вона  безпомічна  кульгає?
Не  має  сили  дописать  вірша
Та  й  що  писать  -  покинута  не  знає...

Ніч  за  вікном  -  чи  їй  не  все  одно...
Спливають  непомітно  дні  за  днями...
Німу  бездольну  грає  у  кіно,
А  так  кортить  кричати  до  нестями!!!!!


Рецензии