Сонечко ласкаве...

Сонечко ласкаве,
Сонечко яскраве!
Ти вставай раненько,
Зігрівай земельку.
Побуди  дівчаток,
Щоб вони вставали,
швиденько вдягали
Сукні вишивані.
Ну а наші хлопчаки -
ВишивАні сорочки!
Будуть бігти малюки
У садочок залюбки,
Щоби там навчатись
У танкУ кружляти,
Сонце малювати
А я  сяду у пісочок,
Сонечку спечу
Отакі  смачненькі
З маком пиріжечки...


Рецензии