Зима

Обережно зима почала свій танок
Закружляла у вальсі сніжинками біло
Тонка крига покрила  ставок
Снігу першому діти зраділи.

Ще лінується грудень морозити ніс
І замети та гірки нам довго чекати
Головне, що він настрій святковий приніс
І Святий Миколай вже постукав у хату.

А за ним Новий рік незабаром з Різдвом
Завітають до нас в добру днину
І збереться велика сім'я за столом
щоб прославить веселу годину.

Хай же кожному з нас буде з ким розділить
Радість, успіх, удачу та щастя.
Щоб було всім що випить,
Було в що налить.
 З Новим Роком усіх.
 З новим щастям!


Рецензии
хорошо
с теплом Руслан.

Империя Руслана Халматова   03.02.2012 17:53     Заявить о нарушении
Спасибо!

Галина Рацок   04.02.2012 17:36   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.