аста ла в1ста

в наплічник спакований сніданок туриста
аста ла віста

бездушні дороги сірими мостами прикрашають міський пейзаж
над темними вірними дахами він справді навіки наш
у серці і душах клінічно чисто ідемо на абордаж
під світлом лятарень аста ла віста знакає терпкий міраж

безслівні мотиви народні промисли і продажі свіжих душ
і чисті наміри у твому голосі під листям пожовклих груш
за світлами фар потемнілого міста розглянеш чужі мости
у відповідь кину аста ла віста і піду лиш до мети

грішними землями гідними фразами рятуєш чужу весну
і сильними ліками своїми образами готуєш її до сну
і всюди розсиплене гостре намисто збараєш зорі нічні
тихо промовиш аста ла віста на вухо сьогодні мені


Рецензии