в художественной галерее

в художественной галерее
на каждой картине
в каждом окне
высокой ли башни
дома ли на узкой улочке
древнего города
в скрытом ли облаками
окне ультрасовременного небоскрёба –
вижу твои глаза

я сошёл с ума
я влюбился

-----------------------------

в художній галереї
на кожній картині
у кожному вікні
чи то високої вежі
чи то будинку на вузький вуличці
стародавнього міста
чи то в прихованому хмарами
вікні ультрасучасного хмарочосу –
бачу твої очі

я з'їхав з глузду
я закохався


Рецензии