Цымало Ж мы увЖэ й пойилы П!..

У нас тут гондыво родына
Увся зибралася пойСнийДаць!
Огов ЕК как гаж загРыйМиш ты,
Колы жывэш з якэё Ж дивКок.

Бо на ПодыЩах щах ботинок
Ажно од выБрыКиф пувЖыйДак.
Оно шо мы всхоТилы й йисты, ЕК вжэ й чырПак ТиБи пид рыльцэ БР.

Воно-то, мо, й ныщо тут гындэ
СхваТыты паРух щэй з гойРихМык.
Да нахаЛяйВу й смачно й ззисты П.
Да вот, да от, да э! Ходить но Ж да выйТры й НОЖ, да й сала й з дийЖёк.

Цымало Ж мы увЖэ й пойилы П
Тут гонДыво в дывок та минСкых.
Ну, от, на-на Ш блина ис какый та быкСрок-быйСтрок шэ П Т строк з двагЦыть.
Аджэ Ж! Ву й нас-та так зайБайВыксь!

Поре й пара М робыты СтраВу й
Чуць лепШу П за, г, с…лапШу СМИрдягЧюк.
Оно шо ныц аво нымае
А ны у МэЁра Ж ны дачКы й.
Ну, дэ Ж ГорилКу Сь бэньДзем гнатКы й.

Ха-ха! Да Якуб Колась зь Лёдзёй
Тут зарыво Ж вам всэ за…г…с…ТойПлякЦь.
ПочнэцьЦяк плахКань, ахКань, кахКань.
Хоть ты сканай ужэс ф канавКак.

Да, так жыдКы й нас нахГукЧяйЮць: мовЛяк, пынькы вы шэ, коп дачу, Х,
Да ля й ХрыСтах тут рапТом.
Ий гнэМось, да, от всеКых лярВый Ш.
Дыржы но шыбЧый нагаВыцы.

Да лаДно. Во й мы вжэ й загсьКоньЧыф
ПоэМмку Ш вот ля вам всим гондэ Ш.
ПаРам ПарОМ НаПар вам вкЛакСтых.
Да й ззижтэ цэ БР лагМАЙну Сь. А то я вжэс туфт фСтахНюх! ПовнЮхХайИХш Мняф КахШикЦ!
 
Да й вот, вГАЙдайтэ,
МыЛы Ж братьтя,
З КаГох-то СМИийМось ць.


Рецензии