Гiрлянди

Небо зимове неначе в гірляндах –
Чорне, холодне і цяточки-зорі…
Море ліхтариків, сотні мільярдів,
Ціла безмежність довершених творів!

Втомлені очі не втримують фокус,
Зоряним сяйвом залиті зіниці…
Зорі рухомі, у зорей є голос,
Зорі-прамами і зорі-убивці…

Світ неосяжний, величний, безмежний!..
В нас же – вогні новорічного свята,
Стрічки гірлянд, павутинки мережив –
Ніби підміна за мізерну плату…


Рецензии
Цикаво!З святом!

Лика Поо   23.12.2011 11:32     Заявить о нарушении