Мы сейЧас вам такоЕ вФутБоЛИМ,

Шо ажНо вж загсКахЦайУхЦар хвоИХ!
И вытэ буДэм разОМ ВэрБоЁм
АжНы вш МШИ проХаць нават от млоСты, Х.

Шо, нымае нычого другого?
Но оно еКСь зухСим ны по-польСку вш?
Так дывысь но увысь щэ! ЦвытоЧок
Зарэ врижэ вам ПольКу Б!

КУБ ИС БУКА. Шо этТот такКоЕР?
А! В ИСбусКе
ЛякГуске й
Не й буйСьКИ взь?

Да, вот екСяк а ныц ны цыбулькы ны загсЛужВавЕх БукЦык.
Бо Ж в ДВА ночы ты ЛАКхом повсьцьКровЕсь
Хоць цип з цфай МуйХайМойРаф Ш.

КАЛА БродНицы хохДзякЦь тут хтоСя вж!
Да патХоЖы й да й ВольКаф П.
А ны Дзедка МАЙрозКа Ш ШАКгахЕ Ш:
ЕШ, блин, моркФук, КобыйЛийць млайДайЯхв! разь я туфт уфш фсих Жапк зайМАЙройЗифшь.

Так от Кот Наш УхЧойНый
ИзьЛякГАЙ-ЕР вякДоМу Сь...цяво Там?
ЕРаЛакШук АхрОМНюх.

Бо й Елена ци Рерих сцас ВойДзе вш
Ув вав кожНый
Шпань мозьЦик
ДайРойСлих:

Трэ вам юМАЙРух больСий фсем добрыль,
Хто вух РыляВиць
Рыляк пайЛойЩар!
Понялы, Коны?

БУШ ваш фкыньЕхт сцэ й ШУБ вамп ф САЙлойМы й!
ОсцыТэсь, блин, фСИК МорДуль!


Рецензии
АХИНЕЯ! И АХИНЕЯ!

Вячеслав Марченко 2   22.12.2011 08:00     Заявить о нарушении