Мин сине яратам

1.Уйлама йорэгем юк дип.
Миндэ сине яратам.
Узем уземэ ышанмый.
Эйтер сюзлэр югалтам.

припев.
Мин сине яратам.
Мин сине сагынам.
Сагынуларны бергэ жыеп.
Йорэгемне юатам.

2.Кузгэ карап елмаямын.
Йорэгемдэ урында.
Нигэ икэн ояламын.
Торсам синен кырында

3.Уйлама йорэгем юк дип.
Миндэ сине яратам.
Яратмый дип уйланмаска.
Жан жылысын таратам.


Рецензии