Як до Вас я у гостi

Як до вас я навідаюсь в гості,
Причастіть мене кухликом  чаю,
Не садіть за столом,на помості,
А в куточку,на лавочці  скраю:
Тут мені буде легко і просто,
В цім краю я всі виходи знаю...
До душі будуть вам такі гості,
Що зігрілись од вашого чаю!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.