О, товДив ий ДивКа, мо, от ТОТА Ш!

Мни тут гондэ пидСКАзаЛых дефКы Ш,
ЕК-то гэто гето да загсПрегТык.
Чы-то тыкнуць пальЦом моцНох черЦий,
Чы ли ий таКСамох в мох цукХерКу Сь.

МЕЧ мы Ш заМИЧаЕйМок кап есЛив.
Колы а ны ынтырХэсНэ Ш мейСцэ,
Дэ воны паслыся тыйи Лыся Ж.
Прамо жэ О в НебобСяжНы выкСях!

Мы тут от шось хоЧыМо вмоЧыты Ш.
Да О по й немейЦыКу Сь, дывВихТэхсь.
Мы Ж тут техНари в НарильСьКе где-тув.
От пак пахНэць рыба осыЛэнЦэм.

Да, вот так бувае. Бало, сеЕм.
А на сене ий сойЛоме дзефКИ Ш.
А ны скаЖех жехХам Васька: кекСый, мо, шэ й ий ля й мне дасТэ навЕкы й?

От от ДОМА да всКакаЛяк лельКа Зь.
А насТреЦюг гусь повЗэх гварДейСкы.
Шо Б цэ, блин, да знаЧыйЛох ляк Жебын… Хы! То КрокоДил ух сьЕРый кепЦы Ж!

Ну, во й мы й рокСКАЗуй, хы, нехВесЦы всэ про всё прох фсех даш НахСИК ЛекБидзь.

В ШАОлинь  дэсь Е и ХтоСя Ж в Шепцы.
ШепеТильНы от таКый КыйЕвСкый.
Мы тут кашый гарных увСвавРыйЛый. Ну, й от, блям, прахСат такСаМок  мылЦы Ш.

Да, ну, вси конющни знаЮць КнуРа Ж.
Ибо Ра цэ Рак.
Чы й ЕК? РахуйМо Ж.

В ДИЧы й МОДА Е якась каб если.
Ципа жэ, ну, так ляк увСракШэНяф
Пудвырнуты еКСяк юпКу Сь нешНо П. ПОНялы Ш вы Ш, мов, мовЕх, сцюкДзенТык.

ЧИ До й Домы моЖня в тикХи Ш вейчЕР.
Да вруБаты Гуся лакЧакт с пэрЦэм.
Йдэ додомы мутька, дэ О тэчКу Б
ЗадавНав пойВись-К.
Моль,  дя…в…сюкСрейЧи вшь.

Ну, лякаты Катькы вмийЮць нежНо вш:
Так! Я, блин, вжэк дам ТиБет КотЕРа Б!
БАРса Ж можНя Ш гэтак в каваЛеры
Гыть до й ЛерВый, колы став, бач, нервНый. Да но Мыш заБуйЛась. Шо й цюКэрКы
Знайт  Кит ЛукоМорСкый.
СайМы нежНый. –

ШоСь Ты, БатьКу, вш ПикСню мни Дав грэцьКу… –
Да! Яда бываЕв в Ев увСпешНа Ш.
ГрэцьКая мука – и всэ спычэтэ
ТакЖэс, ЕК-як гонДэт нейКИ Зь БоньДя вж.
Ой, КИЗЬлярв! Да здравСфуй вуш ля домы.
Та заХодь гируй харчамы тоны.
Пич мни ростопы. Побудь, ЕК дома!
О, товДив ий ДивКа, мо, от ТОТА Ш!

Ну, по-ухКраИньСьКи ЕК спувХаты.
ГавТовМаты схавВани вух хаты.
А ву стресе Е й жЕвЕ ПавЛевСек.
Но ля АгрохноМа Ш всэ полЕ дэсь.


Рецензии