Natura naturans

Люблю я сонячний світанок,
Його грайливий, щирий цвіт,
Його блідий, смішний серпанок
І півня спів біля воріт.

Люблю ранкову свіжість лісу
Й легкий туман серед ріки,
Який одяг у світлу ризу
Весь світ довкола навіки.

Люблю я моря шум спокійний -
Збираю там свої думки.
Цей плескіт хвиль такий надійний,
Це море сліз в моїй душі.

І кожна хвиля в ній змиває
Піщинку тої доброти,
Яку дали мені роки,
А в небі синім десь літає

Остання чайка широти,
Яка тримає в своїм серці
Всю щирість зірки у житті.


Рецензии