ти чу ш

Коли ніч на зиму вкладає нам пелюстки життя
в наші схолоднілі долоні змін,
ми зачекаємо ще трохи
лише кілька недоднів,
лише кілька спільних снів.
просто підійди,
просто обійми
і будь зо мною не просто,
нехай так складно і пусте,
нехай не буде легко,
ти чуєш?...
моїх думок маленькі кроки,
моїх чуттів закриті двері…?
ти не шукай ключів,
знайди лиш спокій.


Рецензии