Ты не в выйРай - я ль не й вийРусь

Ты не вийРус - я не виру-с
Ныц ны будэ ис ВасишТыф.
Тыф прыЕхав бо ж да тэкЛих.
Лыхо матыры ваш тэСцю ш!

Мы ны жыты йидым гындэ.
Прсто ныц ны знаю Ж Грыця вш.
Да, ну, чы войШыйВый вэсь,
Чы шэ трохы й чэшЦь.

Мы за чэСць всёго вш на свиты.
Но колы шоб загрыМиты.
Ну, ЕК Митька гындэ й здэс.
ШвоРаб – воробЕ. Да, ну, вора бЕм ч.

Вот так тфар1 пеку Ш по ххвактух!
польНогСцю Зь я зь зьняЮг вахСух!
Нет ны й и йСкакЖэнь в нашь жэньк.
От пак знань Е бес.

АвСтарЛойГий, Ю Ж я знавЮг.
Шо ты ховчывш одным пальцОм кап да капнуць шось. Ныц ты ж госьць.
Мы схваТылы шося в Васькы Ш.
Да а нашо! Вин Ш фсё знаЕх!
А я так от ныц сокЛакСна1
Сна ныМА Й у в нас вшэ Ш7

Вот хтьо знае ш асБух МорСИК.
Токо тут екСь Тать во гондэ Ж!
Ну, й СИК Хира хирда бирдДах. Брыль ты ны плыты мни гындэ!
Ты коньКрехТик! Ты вот так от1
ВмеСто войСКлих цыФракт бякут.

Да! От дэнь сийВойТнив мняхКоть.


Рецензии