я хотiла би вас познайомити

я хотіла би вас з ним познайомити.
і не тільки тебе, а ще рідного тата.
щоб він знав, хто раніше хотів приголубити.
хто зализував рани й купляв мені вату.

я хотіла би з ним познайомить колишнього.
щоб пізнав, по кому я мастурбувала.
з чиїх губ я тихенько злизувала вишню,
від чиїх поцілунків я майже кінчала.

я хотіла би з ним тебе познайомити.
лиш для того, щоб ти ніколи не став таким:
"справжнім і дощовим", але, більш все ж таки, йобнутим.
лиш для того, щоб іншим був, вже наш, сірий дим.


Рецензии
Ну прямо как машинка цирюльника в перукарне.
Тема жужжит приятно.

Игорь Степанов-Зорин 2   23.03.2012 12:19     Заявить о нарушении