Я деградую

я деградую,
я є земля,але життя
вже не дарую
розбиті всі мої серця

тепер я не співаю
чарівним шепотом струмка
тепер не знаю
в чому суть й душа моя

я деградую
втрачаю золото небес
людей вже сонцем не цілую
цей ангел впав, не жди чудес

тут навіть діти помирають
від рук не Бога, а моїх
бо я людей в собі тримаю
із пекла виродків своїх

я деградую
не памятаю людський сміх
із серця болі не пускаю
страждати маю, за усіх

і відпускаю тих,
ким я існую
надії промені живих
я деградую

вони зникають у сяйві зір
у памяті мого часу
але ти будь зі мною, вір
я краще тебе не знайду

я збережу твоє імя
ти лиш не нехтуй мною
бо я не є просто ціна
я тут, разом з тобою

я лиш жорстокості
тобі більш не пробачу
я є земля
тому й за тебе плачу.


Рецензии
Точно все можно простить кроме жестокости.

Надежда Лукьянова   05.07.2013 02:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.