гасне життя

не буде більше правди в нашому житті.
після нас будуть інші. але вже не ті.
і важко змиритись. що гасне життя
на небі лиш ті. хто пізнав каяття.

доля наша тепер в ваших руках
і почують її лише на словах
та в жилах наших закипає кров
поки на землі існує любов.

не стій не стривай - біжи до кохання
проживай кожен день неначе в останнє
хай ллється від радощів сльоз потік.
звикни до того. що час майже зник.


Рецензии