Не понимаю

               
Чому завжди всі заняті так сильно?
Нема часу на сміх інших людей?
Тільки свої проблеми,другії діла,
Немає часу на людськії долі...
Немає часу, щоб допомогти,
Послухати,підтримати,всміхнутись?
Просто всміхнутись...більш мені не треба.
Людськая посмішка потрібна лиш мені.
Я хочу,щоб було все добре.
Такі дитячі мрії у мене,
Не хочу я біди, байдужості та суму...
Тільки добро,добро та позитив.

                14.09.11.     Войналович Марина


Рецензии