Дiвчина-доля

У заквітчанім саду, у березні трав,
Там, де вітер весело сміється
Ось чекає на тебе, що ще не кохав
Тая дівчина долею зветься

Скільки можна блукать у мрійливих думках?
Звідусіль там сплітаються віти,
Ти лишень віднайди у самотніх літах
Того щастя яскравії квіти

Не в словах, наяву у промінні яснім
Як окраса блакитного неба
Знов чекає тебе, щоб назвати своїм
І другого цій долі не треба


Рецензии