Моя боль, укр

Мій біль

Я бачу сон- на правду це не схоже.
Я бачу тих людей- ти серед них.
Я охолола. Через мить я зможу
перетворитись в цей сріблястий сніг
і улетіти з вітром так далеко...
Щоб потім знов водою потекти.
Я бачу сум в очах і небезпеку.
І біль. Мій біль- це тільки ти.

091201


Рецензии