***

Огортає туманом осінь
Шлях, дерева і почуття,
Лиш любов зігріває досі
Таке сіре, складне життя.

Треба бути зі всім терпимим,
Не сваритись, не підвести...
Та чому попри декого мимо
Вже без палиці не пройти?!


Рецензии