В1д матус1 квочки...

Від матусі- квочки

Розбіглись курчата!

Це в травичці піднялися

Жовтенькі кульбабки.

Дружно всі  повиростали

Хто в одинці, хто удвох

Або ціленьким сімейством

на килИмі розляглось.

Дітлахи усі радіють,

Стільки сонечок  навкруг!

І зривають, і зривають,

В подарунок їх несуть

Мамі. бабці або тим,

Хто шанує, любить їх,

Хто їх радо зустрічає,

Навіть котикам своїм...

Всі щасливі і веселі,

І в усміхнених очах

Жовті сонечка сіяють,

Наче соняхи в полях...


Рецензии